1. black friday
  2. Philips DST3030/70

Philips DST3030/70 Black Friday deal

5/5

Philips DST3030/70 nodig? Check snel of je deze Philips DST3030/70 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips DST3030/70.

Specificaties Philips DST3030/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

DST3030/70

Omschrijving van de Philips DST3030/70

De Philips DST3030/70 is het perfecte strijkijzer voor iedereen die op zoek is naar kracht en gebruiksgemak. Met zijn stoomstoot van 180 gram per minuut is dit stoomstrijkijzer geschikt voor alle strijkklussen, zelfs de meest hardnekkige kreukels. Je kunt het strijkijzer zowel horizontaal op een strijkplank gebruiken als verticaal. Hierdoor kun je niet alleen je kleding perfect strijken, maar ook je gordijnen opfrissen of een blouse stomen. Dit strijkijzer is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 300 milliliter en lekt niet. Bovendien is het reservoir gemakkelijk bij te vullen onder de kraan. En maak je geen zorgen als je vergeet het strijkijzer uit te schakelen, want dankzij de automatische uitschakeling schakelt het zichzelf uit wanneer het even niet in gebruik is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ongelukjes of verspilling van energie. Met de Philips DST3030/70 wordt strijken een stuk eenvoudiger en efficiënter. Of je nu je favoriete kledingstukken wilt strijken of een professioneel resultaat wilt behalen, dit stoomstrijkijzer staat altijd voor je klaar. Het biedt de perfecte combinatie van kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met deze stoomstrijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding stomen door verticaal te strijken. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt. De krachtige stoomstoot van 180 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels.

Minpunten
  • Dit strijkijzer is relatief zwaar, met een gewicht van 1,2 kilogram, maar dit betekent dat je zelf minder kracht hoeft te zetten tijdens het strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips DST3030/70

Om te bekijken of je de Philips DST3030/70 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips DST3030/70 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.