Philips DST3040/70 Black Friday deal

5/5

Philips DST3040/70 nodig? Check snel of je deze Philips DST3040/70 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips DST3040/70.

Specificaties Philips DST3040/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

DST3040/70

Omschrijving van de Philips DST3040/70

De Philips DST3040/70 is een uiterst efficiënt basisstrijkijzer dat voorzien is van een krachtige stoomstoot van 200 gram per minuut. Met deze indrukwekkende stoomkracht is dit stoomstrijkijzer perfect geschikt om zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos te verwijderen. Bovendien kun je met dit strijkijzer eenvoudig vouwen in je broek of de kraag van je overhemd gladstrijken. En het beste van alles is dat je het niet alleen horizontaal op een strijkplank kunt gebruiken, maar ook verticaal. Dit is bijzonder handig wanneer je je gordijnen wilt opfrissen of een blouse wilt stomen. Het waterreservoir van dit strijkijzer heeft een royale capaciteit van 300 milliliter en is volledig lekvrij. Het bijvullen van water is een fluitje van een cent dankzij de eenvoudig bereikbare kraan. Maak je geen zorgen als je vergeet het strijkijzer uit te schakelen, want dankzij de geavanceerde automatische uitschakelfunctie schakelt het zichzelf uit wanneer het even niet wordt gebruikt. Met de Philips DST3040/70 ben je verzekerd van een moeiteloze strijkervaring en een optimaal resultaat.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 200 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels nog sneller. Met dit strijkijzer kan je ook gordijnen en hangende kleding stomen door verticaal te strijken. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt.

Minpunten
  • Dit strijkijzer weegt 1,2 kilogram, wat relatief zwaar is, maar daardoor hoef je zelf minder kracht te gebruiken tijdens het strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips DST3040/70

Om te bekijken of je de Philips DST3040/70 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips DST3040/70 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals