1. Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Philips FC9334/09 PowerPro Compact Black Friday deal

5/5

Philips FC9334/09 PowerPro Compact nodig? Check snel of je deze Philips FC9334/09 PowerPro Compact voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips FC9334/09 PowerPro Compact.

Specificaties Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC9334/09

Omschrijving van de Philips FC9334/09 PowerPro Compact

De Philips FC9334/09 PowerPro Compact is de perfecte stofzuiger voor elk soort vloer. Met zijn uitgebreide set aan opzetborstels is deze stofzuiger geschikt voor al jouw schoonmaakbehoeften. Voor delicate houten vloeren gebruik je de parketborstel, terwijl de turboborstel ideaal is voor tapijt, vloerkleden of huisdierenharen. Als je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt hebt en geen tijd wilt verspillen aan het wisselen van borstels, dan is de TriActive combiborstel de perfecte keuze. Naast zijn veelzijdigheid biedt de Philips FC9334/09 PowerPro Compact ook een uitstekende filtratie. Het allergiefilter vangt maar liefst 99,9% van de fijne stofdeeltjes op, waardoor deze stofzuiger ideaal is voor mensen met allergieën. Na een grondige schoonmaakbeurt kun je deze stofzuiger eenvoudig opbergen dankzij zijn compacte formaat. En zelfs als je besluit om de zolder te stofzuigen, is dat geen probleem. Met een gewicht van slechts 4,2 kilo til je de stofzuiger moeiteloos naar boven. Met de Philips FC9334/09 PowerPro Compact wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus!

Pluspunten
  • De parketborstel is gemaakt voor gevoelige vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen makkelijker, zelfs uit tapijt. De TriActive zuigmond zuigt stof van de vloer op via 3 verschillende zijden. Omdat de stofzuiger slechts 4,5 kilo weegt, kun je hem makkelijk de trap op en af tillen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel. Het is niet mogelijk om de zuigkracht van deze stofzuiger handmatig aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Om te bekijken of je de Philips FC9334/09 PowerPro Compact tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips FC9334/09 PowerPro Compact wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals