1. Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Philips FC9745/09 PowerPro Expert Black Friday deal

5/5

Philips FC9745/09 PowerPro Expert nodig? Check snel of je deze Philips FC9745/09 PowerPro Expert voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips FC9745/09 PowerPro Expert.

Specificaties Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC9745/09

Omschrijving van de Philips FC9745/09 PowerPro Expert

De Philips FC9745/09 PowerPro Expert is een revolutionaire stofzuiger die niet alleen energiezuinig is, maar ook voorzien is van de perfecte opzetborstel voor elke situatie. Met zijn parketborstel kan je moeiteloos kwetsbare houten vloeren schoonmaken, terwijl de tapijtborstel ideaal is voor laagpolig tapijt. Geen zin om constant van opzetborstel te wisselen tussen harde vloeren en tapijt? Geen probleem! De TriActive+ combizuigmond biedt de oplossing. Deze stofzuiger is ook een must-have voor huisdiereigenaren. Met de speciale turboborstel kan je moeiteloos dierenharen verwijderen, zelfs van hoogpolig tapijt of grove vloerkleden. De PowerCyclone 8 zorgt voor een ongeëvenaarde zuigkracht en een stofopname van maar liefst 99,9%. Met deze zakloze stofzuiger haal je dus een krachtige alleskunner in huis. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger is ook zeer gebruiksvriendelijk. Met zijn ergonomisch design en lichtgewicht constructie kan je moeiteloos door je hele huis manoeuvreren. Daarnaast beschikt hij over een groot stofreservoir, waardoor je minder vaak hoeft te legen. Met de Philips FC9745/09 PowerPro Expert haal je een betrouwbare en veelzijdige stofzuiger in huis die aan al je verwachtingen voldoet.

Pluspunten
  • De speciale tapijtborstel reinigt tapijt en vloerkleden tot dieper in de vezels. De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt. De TriActive+ combiborstel is krachtiger dan de reguliere combiborstel van Philips.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een behoorlijk geluidsniveau van 75 decibel. Deze stofzuiger heeft een redelijk hoog gewicht van 5,5 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Om te bekijken of je de Philips FC9745/09 PowerPro Expert tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips FC9745/09 PowerPro Expert wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals