1. black friday
  2. Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Philips GC362/80 Steam & Go Plus Black Friday deal

5/5

Philips GC362/80 Steam & Go Plus nodig? Check snel of je deze Philips GC362/80 Steam & Go Plus voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips GC362/80 Steam & Go Plus.

Specificaties Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC362/80

Omschrijving van de Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Met de Philips GC362/80 Steam & Go Plus kun je snel en gemakkelijk je kleding kreukvrij maken, zonder het risico te lopen je hand per ongeluk te branden. Deze handstomer is voorzien van een speciale handschoen die je om je vrije hand kunt doen, zodat je veilig het kledingstuk kunt vastpakken. Op deze manier voorkom je dat je per ongeluk je vingers verbrandt aan de hete stoom. De Philips GC362/80 Steam & Go Plus is ideaal voor het verwijderen van lichte kreukels uit bijvoorbeeld een overhemd of jurkje. Voor het stomen van een pantalon kun je de handstomer horizontaal gebruiken. Binnen slechts 45 seconden is de handstomer opgewarmd en klaar voor gebruik. Na gebruik kun je de kledingstomer eenvoudig opbergen in de bijgeleverde opbergtas. Naast het verwijderen van kreukels heeft deze kledingstomer nog een extra voordeel. Het produceren van stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius zorgt ervoor dat de meeste bacteriën geen overlevingskans hebben. Hierdoor desinfecteer je je kleding tijdens het stomen, wat extra hygiëne biedt. Met de Philips GC362/80 Steam & Go Plus geniet je niet alleen van een kreukvrije outfit, maar ook van schone en frisse kleding.

Pluspunten
  • De handschoen beschermt je hand tegen de hete stoom, zodat je jezelf niet per ongeluk brandt. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in de bijgeleverde opbergtas. Met de bijgeleverde borstel kan stoom ook gemakkelijk doordringen in dikkere stoffen, zoals je winterjas.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een stoomafgifte die relatief laag is, waardoor ze niet kunnen dienen als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Om te bekijken of je de Philips GC362/80 Steam & Go Plus tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips GC362/80 Steam & Go Plus wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.