Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus Black Friday deal

5/5

Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus nodig? Check snel of je deze Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus.

Specificaties Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC7923/20

Omschrijving van de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Met de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus is het strijken van verschillende soorten stoffen achter elkaar geen probleem meer. Deze compacte stoomgenerator is uitgerust met een indrukwekkend waterreservoir van 1,5 liter, waardoor je langdurig kunt strijken zonder onderbrekingen voor bijvullen. Maar dit betekent niet dat je urenlang bezig bent met strijken. Dankzij de krachtige stoomstoot van maar liefst 440 gram per minuut en de automatische temperatuurinstelling, ga je razendsnel door die enorme berg wasgoed heen. En als je nog wat tijd over hebt, kun je het strijkijzer zelfs gebruiken voor verticaal stomen, waardoor je moeiteloos je gordijnen een opfrisbeurt kunt geven. Maar dat is nog niet alles! De Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus heeft nog meer handige functies. Zo is het strijkijzer voorzien van een SteamGlide Plus-zoolplaat, die moeiteloos over alle stoffen glijdt en zorgt voor een perfect resultaat. Daarnaast beschikt het apparaat over een Anti-kalksysteem, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag en het onderhoud van de stoomgenerator eenvoudig blijft. Bovendien is de stoomgenerator gemakkelijk op te bergen dankzij het compacte formaat. Kortom, met de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus wordt strijken een snelle en efficiënte klus, zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

Pluspunten
  • Met een druk van 6,5 bar vlieg je door die berg wasgoed heen. De krachtige stoomstoot van 440 gram per minuut pakt hardnekkige kreukels snel aan. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Tijdens het strijken is het niet mogelijk om het strijkijzer rechtop op de achterkant te zetten. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Om te bekijken of je de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals