1. black friday
  2. Philips HU3918/10

Philips HU3918/10 Black Friday deal

5/5

Philips HU3918/10 nodig? Check snel of je deze Philips HU3918/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips HU3918/10.

Specificaties Philips HU3918/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

HU3918/10

Omschrijving van de Philips HU3918/10

Met de Philips HU3918/10 heb je altijd controle over de luchtvochtigheid in je kamer. Deze luchtbevochtiger meet elke 3 seconden de luchtvochtigheid en past automatisch zijn werking aan indien nodig. Dit is erg handig, omdat je zo altijd zeker kunt zijn dat de luchtvochtigheid op het juiste niveau is. De HU3918/10 maakt gebruik van de NanoCloud-technologie, waardoor er geen witte stof achterblijft op je meubels en de vloer. Wanneer je de luchtbevochtiger in de slaapkamer gebruikt, kun je hem eenvoudig inschakelen op de slaapmodus. Hierdoor werkt de bevochtiger extra stil, zodat je ongestoord kunt slapen. Daarnaast kun je de luchtvochtigheidsgraad instellen op 40, 50 of 60 procent en kiezen uit 3 verschillende ventilatorsnelheden om de lucht te bevochtigen. Deze bevochtiger is ideaal voor ruimtes tot wel 45 vierkante meter. Met de Philips HU3918/10 hoef je je geen zorgen meer te maken over de luchtvochtigheid in je kamer. Met zijn geavanceerde technologie zorgt deze luchtbevochtiger ervoor dat de lucht altijd op het juiste niveau blijft. Bovendien is hij gemakkelijk te gebruiken en biedt hij verschillende functies, zoals de slaapmodus en instelbare luchtvochtigheidsgraad. Of je nu de bevochtiger wilt gebruiken in je slaapkamer of in een andere ruimte, hij zal altijd stil en eff.

Pluspunten
  • Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij beschikt over een stille nachtmodus. Het waterreservoir kan worden verwijderd en gemakkelijk bijgevuld worden onder de kraan.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips HU3918/10

Om te bekijken of je de Philips HU3918/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips HU3918/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.