Philips HU4803/01 Black Friday deal

5/5

Philips HU4803/01 nodig? Check snel of je deze Philips HU4803/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips HU4803/01.

Specificaties Philips HU4803/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HU4803/01

Omschrijving van de Philips HU4803/01

Met de Philips HU4803/01 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in jouw huis. Deze geweldige bevochtiger zorgt ervoor dat de lucht in een ruimte tot wel 25 vierkante meter wordt bevochtigd. Dit gebeurt door de lucht langs een speciaal bevochtigingsfilter te laten gaan, dat zich bevindt in het waterreservoir. Met 3 verschillende snelheidsstanden kun je gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid kiezen. Bijvoorbeeld de laagste stand voor in de slaapkamer en de hoogste stand als de luchtvochtigheid onder de 40 procent daalt. Een handige functie van deze bevochtiger is dat hij automatisch uitschakelt en een rood indicatielampje laat branden wanneer het waterreservoir leeg is. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat het apparaat oververhit raakt. Het bijvullen van het reservoir is eenvoudig en kan gewoon onder de kraan plaatsvinden. Het is echter belangrijk om het bevochtigingsfilter wekelijks schoon te maken voor een optimale werking en minimaal één keer per jaar te vervangen. Zo blijft de lucht in jouw huis altijd fris en gezond.

Pluspunten
  • Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft. Het waterreservoir is verwijderbaar en je kunt het eenvoudig bijvullen onder de kraan.

Minpunten
  • Om de luchtbevochtiger optimaal te benutten, moet je het bevochtigingsfilter minstens één keer per jaar vervangen. Deze luchtbevochtiger verspreidt geen aangename geur in de kamer, omdat hij niet geschikt is voor geurolie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips HU4803/01

Om te bekijken of je de Philips HU4803/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips HU4803/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals