Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 Black Friday deal

5/5

Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 nodig? Check snel of je deze Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20.

Specificaties Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC6840/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Met de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 maak je moeiteloos en snel zelfs de dikste stoffen glad. Na gebruik kun je de stoomgenerator gemakkelijk opbergen dankzij het compacte formaat, zonder dat dit ten koste gaat van de kracht van het apparaat. Met een stoomdruk van 6 bar en een stoomstoot van 360 gram per minuut kun je in een mum van tijd een hele stapel was kreukvrij maken. Bovendien kun je het strijkijzer ook verticaal gebruiken om hangende kleding of gordijnen op te frissen. Dankzij de OptimalTemp technologie hoef je je geen zorgen te maken over de juiste instellingen. De stoomgenerator stelt automatisch de perfecte temperatuur en stoominstelling in, waardoor je brandplekken voorkomt. Het apparaat is dus niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer veilig in gebruik. Met de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus. Voortaan kun je zonder zorgen genieten van kreukvrije kleding en een opgeruimd huis.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 360 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Stoom komt zelfs in de punt van de strijkijzerzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, maar je moet even wachten tot het water weer warm is. Let op: een stoomgenerator past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Om te bekijken of je de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals