Philips PerfectCare Compact GC7846/80 Black Friday deal

5/5

Philips PerfectCare Compact GC7846/80 nodig? Check snel of je deze Philips PerfectCare Compact GC7846/80 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PerfectCare Compact GC7846/80.

Specificaties Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC7846/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Met de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 haal je een compacte stoomgenerator in huis die je gemakkelijk opbergt. De stoomgeneratoren uit de PerfectCare Compact lijn zijn namelijk iets kleiner dan de meeste stoomgeneratoren, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen in je strijkkamer. Het compacte formaat heeft daarentegen geen invloed op de kracht van het strijkijzer. Met een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar en een krachtige stoomstoot van 400 gram per minuut, werk je moeiteloos een hele stapel was weg. Om het strijken extra gemakkelijk en zorgeloos te maken, beschikt deze stoomgenerator over de unieke optimalTemp-Technologie. Deze technologie zorgt er niet alleen voor dat je altijd met de juiste temperatuur en stoominstelling strijkt, maar voorkomt ook brandplekken als je het strijkijzer per ongeluk op zijn zool laat staan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het verbranden van je kleding tijdens het strijken. Daarnaast is de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Het waterreservoir is eenvoudig bij te vullen en dankzij de automatische uitschakelfunctie hoef je je geen zorgen te maken als je het strijkijzer per ongeluk aan laat staan. Al met al is deze stoomgenerator de perfecte partner voor iedereen die op zoek is naar een compacte, krachtige en betrouwbare strijkoplossing.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 400 gram per minuut verwijdert moeiteloos hardnekkige kreukels. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet in gebruik is. De temperatuur- en stoominstellingen worden automatisch aangepast zodat je achter elkaar verschillende soorten textiel kunt strijken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, dus moet je tijdelijk stoppen met strijken. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Om te bekijken of je de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals