Philips PerfectCare Elite GC9650/80 Black Friday deal

5/5

Philips PerfectCare Elite GC9650/80 nodig? Check snel of je deze Philips PerfectCare Elite GC9650/80 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PerfectCare Elite GC9650/80.

Specificaties Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9650/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 haal je een professioneel strijkresultaat in huis. Deze stoomgenerator uit de Elite lijn van de PerfectCare serie combineert een lichtgewicht strijkijzer met een indrukwekkende stoomkracht. Met een hoge stoomstoot van maar liefst 500 gram per minuut verwijder je moeiteloos kreukels uit zelfs de dikste stoffen. Of je nu een colbert of spijkerbroek wilt gladstrijken, met dit apparaat is het zo gepiept. Wat deze stoomgenerator echt uniek maakt, is dat hij automatisch de temperatuur en stoomhoeveelheid aanpast op basis van de textielsoort. Hierdoor kun je zonder zorgen meerdere kledingstukken achter elkaar strijken, zonder dat je hoeft te wachten op het opwarmen of afkoelen van het apparaat. Bovendien kun je met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 ook gordijnen en lange jurken verticaal stomen. Zo blijven zelfs delicate stoffen perfect in vorm, zonder dat je ze hoeft te persen. Een ander handig kenmerk van deze stoomgenerator is de automatische uitschakelfunctie. Als je hem na gebruik vergeet uit te zetten, schakelt hij na verloop van tijd vanzelf uit. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar ook voor energiebesparing. Met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 haal je dus niet alleen een krachtig en veelzijdig strijkapparaat in huis, maar ook een slimme en efficiënte keuze.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 500 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreuken. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel na elkaar kunt strijken. Het waterreservoir is verwijderbaar, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank. Het is niet mogelijk om het strijkijzer tijdens het strijken rechtop op de achterkant te zetten, maar je laat hem gewoon op de zool staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Om te bekijken of je de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals