1. Philips PerfectCare PSG9030/20

Philips PerfectCare PSG9030/20 Black Friday deal

5/5

Philips PerfectCare PSG9030/20 nodig? Check snel of je deze Philips PerfectCare PSG9030/20 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PerfectCare PSG9030/20.

Specificaties Philips PerfectCare PSG9030/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG9030/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare PSG9030/20

Met de Philips PerfectCare PSG9030/20 kun je moeiteloos je kleding en gordijnen opfrissen met de perfecte temperatuur en hoeveelheid stoom. Deze stoomgenerator maakt gebruik van de innovatieve ActiveSense technologie, die met behulp van een ingebouwde camera en kunstmatige intelligentie de verschillende stoffen herkent. Met een indrukwekkende stoomdruk van 9 bar en een stoomstoot van 720 gram per minuut, kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels aan. De stoomgenerator is voorzien van een speciale sensor die automatisch de stoomkracht verhoogt wanneer je over een zware kreukel strijkt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een perfect glad resultaat, zonder veel moeite te hoeven doen. Bovendien is het apparaat zeer lichtgewicht en kun je het ook verticaal gebruiken. Dit is bijzonder handig, omdat je hiermee ook hangende kleding kunt stomen en eenvoudig je gordijnen kunt opfrissen. Veiligheid staat bij Philips hoog in het vaandel, daarom schakelt de stoomgenerator automatisch uit wanneer je het apparaat even niet gebruikt. Dit voorkomt brandplekken en zorgt ervoor dat je met een gerust hart het apparaat kunt gebruiken. Met de Philips PerfectCare PSG9030/20 haal je een krachtige en betrouwbare stoomgenerator in huis, die je kleding en gordijnen in een mum van tijd weer als nieuw laat uitzien.

Pluspunten
  • De instellingen van temperatuur en stoom worden automatisch aangepast dankzij de ingebouwde camera, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met een stoomstoot van 720 gram per minuut verwijdert het snel hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, maar je moet even wachten totdat het water weer is opgewarmd. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een reguliere strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PerfectCare PSG9030/20

Om te bekijken of je de Philips PerfectCare PSG9030/20 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PerfectCare PSG9030/20 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals