1. Philips Performer Active FC8575/09

Philips Performer Active FC8575/09 Black Friday deal

5/5

Philips Performer Active FC8575/09 nodig? Check snel of je deze Philips Performer Active FC8575/09 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Performer Active FC8575/09.

Specificaties Philips Performer Active FC8575/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC8575/09

Omschrijving van de Philips Performer Active FC8575/09

Met de Philips Performer Active FC8575/09 stofzuiger hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan zowel kwetsbare als niet-kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel en een TriActive combiborstel, zodat je voor elke vloer de juiste borstel hebt. Het stof wordt opgevangen in een handige stofzuigerzak, wat ideaal is als je last hebt van een stofallergie. Zodra de zak vol is, kun je deze eenvoudig leegmaken in de prullenbak en vervangen door een nieuwe. Geen gedoe met stof dat vrijkomt tijdens het legen dus! Naast de stofzuigerzak bevat deze stofzuiger ook een zachte afstofborstel en een kierenzuigmond, beide te vinden aan de verstelbare steel. Met deze accessoires kun je gemakkelijk smalle kieren, plinten en zelfs het plafond stofvrij maken. Bovendien kun je de zuigkracht aanpassen aan het type vloer, dankzij de 3 verschillende zuigkrachtstanden. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale reiniging, ongeacht het oppervlak. Kortom, de Philips Performer Active FC8575/09 stofzuiger is de ideale keuze voor een grondige en zorgeloze schoonmaakervaring.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde parketborstel stofzuig je zonder krassen achter te laten zowel houten vloeren als andere kwetsbare vloeren. Met de meegeleverde combiborstel stofzuig je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren. De zachte afstofborstel is ingebouwd in het handvat, zodat je deze gemakkelijk kunt gebruiken tijdens het schoonmaken om kwetsbare oppervlakken af te stoffen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Performer Active FC8575/09

Om te bekijken of je de Philips Performer Active FC8575/09 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Performer Active FC8575/09 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals