1. black friday
  2. Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 Black Friday deal

5/5

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 nodig? Check snel of je deze Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09.

Specificaties Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC8784/09

Omschrijving van de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

Met de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 maak je niet alleen harde vloeren, houten vloeren of laagpolig tapijt schoon, maar ook je meubels. Dit apparaat wordt geleverd met een krachtige combiborstel, een parketborstel en een mini-turboborstel, zodat je gemakkelijk traptreden, meubels en zelfs de achterbank van je auto kunt stofzuigen. Daarnaast ontvang je ook kleine accessoires voor andere stofzuigklussen. Gebruik de kierenzuigmond bijvoorbeeld voor het schoonmaken van plinten en de zachte afstofborstel om lampenkappen stofvrij te maken. Als jouw hond of kat regelmatig op de meubels ligt of soms met je meereist in de auto, dan is deze stofzuiger een uitstekende keuze. De Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar is ook ontworpen met jouw comfort in gedachten. Deze stofzuiger is namelijk uitgerust met Silent Air Technology, waardoor hij aanzienlijk stiller is dan andere modellen. Je kunt dus zonder enige geluidsoverlast stofzuigen, zelfs als je huisdieren in de buurt zijn. Bovendien heeft deze stofzuiger een groot stofreservoir van 4 liter, zodat je minder vaak hoeft te legen. Dankzij het allergiefilter worden stofdeeltjes en allergenen effectief opgevangen, wat zorgt voor een schonere en gezondere lucht in huis. Met de Philips Performer Silent Cat & Dog.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen en met de mini-turboborstel verwijder je gemakkelijk dierenharen van meubels. Met dank aan het anti-allergiefilter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Met de mini-turboborstel verwijder je gemakkelijk dierenharen of ander grof vuil van meubels of traptreden.

Minpunten
  • Er is geen optie om de kleine accessoires op te slaan. Deze stofzuiger is met een gewicht van 5,4 kilo tamelijk zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

Om te bekijken of je de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.