1. Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips Black Friday deal

5/5

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips nodig? Check snel of je deze Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips.

Specificaties Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Merk

Veripart

Fabrikantcode

CBL296

Omschrijving van de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Met de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips (28 stuks) haal je een complete schoonmaakset in huis. Deze stofzuiger is geschikt voor het reinigen van harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt, maar ook voor het schoonmaken van meubels. Met de meegeleverde krachtige combiborstel, parketborstel en mini-turboborstel kun je eenvoudig traptreden, meubels en zelfs de achterbank van je auto schoonmaken. Daarnaast ontvang je ook nog eens handige accessoires, zoals een kierenzuigmond voor het reinigen van plinten en een zachte afstofborstel voor het stofvrij maken van lampenkappen. Deze stofzuiger is vooral ideaal voor huisdierenbezitters. Liggen jouw hond of kat regelmatig op de meubels of reist hij soms mee in de auto? Dan is de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 de perfecte keuze voor jou. Dankzij de speciale borstels en accessoires kun je alle haren en pluizen moeiteloos verwijderen. Bovendien zorgt de stofzuiger voor een stille werking, zodat jouw huisdieren niet worden afgeschrikt door het geluid. Met het lifetime pack aan stofzuigerzakken hoef je je bovendien geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de zakken. Kortom, met de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerz.

Pluspunten
  • Bij de aankoop van de stofzuiger krijg je een voorraad stofzuigerzakken voor 7 jaar

    .

    Dit komt overeen met de levensduur van de stofzuiger. Het anti-allergiefilter maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. Met de mini-turboborstel kun je eenvoudig dierenharen of ander grof vuil van meubels of traptreden verwijderen.

Minpunten
  • Er is geen manier om de kleine accessoires op te bergen. Deze stofzuiger weegt 5,4 kilo en is daarmee vrij zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Om te bekijken of je de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals