Philips Performer Silent FC8780/09 Black Friday deal

5/5

Philips Performer Silent FC8780/09 nodig? Check snel of je deze Philips Performer Silent FC8780/09 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Performer Silent FC8780/09.

Specificaties Philips Performer Silent FC8780/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC8780/09

Omschrijving van de Philips Performer Silent FC8780/09

De Philips Performer Silent FC8780/09 is een stofzuiger met een grote opvangcapaciteit van 4 liter, waardoor je minder vaak de stofzak hoeft te vervangen. Met het anti-allergiefilter wordt de uitblaaslucht schoon gehouden van stofdeeltjes en allergenen, wat ideaal is voor mensen met allergieën. Bovendien is de stofzuiger uitgerust met de TriActive Pro combiborstel, die ook fijnstof van de grond verwijdert. Dit zorgt ervoor dat zelfs de kleinste deeltjes worden opgezogen en kriebelneuzen tot het verleden behoren. De Philips Performer Silent FC8780/09 is ook geschikt voor houten vloeren, dankzij de meegeleverde parketborstel. Met deze borstel voorkom je krassen op je kostbare vloer en kun je met een gerust hart stofzuigen. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met 2 losse accessoires, zodat je voor elke klus het juiste gereedschap hebt. Bovendien is er een accessoire geïntegreerd in het handvat, waardoor je met een simpele klik de stofzuigerbuis kunt losmaken van de slang en de zachte afstofborstel kunt gebruiken. Zo kun je zelfs je glazen salontafel zonder risico op krassen blinkend schoonmaken. Met de Philips Performer Silent FC8780/09 wordt stofzuigen een moeiteloze en efficiënte klus!

Pluspunten
  • De parketborstel die wordt meegeleverd, beschermt je harde vloer tegen krassen. Met het anti-allergiefilter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Tijdens het stofzuigen neemt de TriActive Pro borstel ook het fijnstof mee dankzij de rubberen rand.

Minpunten
  • Er is geen optie om de kleine accessoires op te slaan. Het bevat geen turboborstel, dus het is minder eenvoudig om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Performer Silent FC8780/09

Om te bekijken of je de Philips Performer Silent FC8780/09 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Performer Silent FC8780/09 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals