1. Philips PowerPro Active FC9555/09

Philips PowerPro Active FC9555/09 Black Friday deal

5/5

Philips PowerPro Active FC9555/09 nodig? Check snel of je deze Philips PowerPro Active FC9555/09 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PowerPro Active FC9555/09.

Specificaties Philips PowerPro Active FC9555/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC9555/09

Omschrijving van de Philips PowerPro Active FC9555/09

De Philips PowerPro Active FC9555/09 is een indrukwekkende stofzuiger die perfect is voor het reinigen van harde of kwetsbare vloeren. Met deze stofzuiger ontvang je niet alleen een TriActive+ combiborstel, maar ook een parketborstel. De TriActive+ combiborstel overtreft de standaard combiborstel van Philips en zorgt ervoor dat je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt kunt stofzuigen zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Als je echter alleen harde vloeren of houten vloeren hebt, is de zachte parketborstel de ideale keuze. Bovendien beschikt deze stofzuiger over een anti-allergie filter dat voorkomt dat stofdeeltjes met de uitgeblazen lucht weer de kamer in komen. Dit is vooral geweldig als je gevoelig bent voor allergieën. Daarnaast wordt er ook een mini-turboborstel meegeleverd, waarmee je moeiteloos dierenharen en ander grof vuil van meubels of traptreden kunt verwijderen. Met de Philips PowerPro Active FC9555/09 wordt het stofzuigen van jouw huis een fluitje van een cent. Dankzij de krachtige motor en geavanceerde borstels geniet je van optimale schoonmaakprestaties. Met de speciale combiborstel en parketborstel hoef je niet langer van opzetstuk te veranderen, wat je tijd en moeite bespaart. Het anti-allergie filter zorgt ervoor dat jij en je gezin kunnen genieten van een schonere en gez.

Pluspunten
  • Door de PowerCycloon 7 technologie heeft deze stofzuiger meer zuigkracht dan andere stofzuigers van Philips. De TriActive+ borstel is sterker dan de standaard Philips combiborstel. Met de mini-turboborstel kun je dierenharen eenvoudig van meubels verwijderen.

Minpunten
  • Het snoer is vrij kort, slechts 6 meter, dus je moet af en toe van stopcontact wisselen. Deze stofzuiger produceert relatief veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel in de maximale stand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PowerPro Active FC9555/09

Om te bekijken of je de Philips PowerPro Active FC9555/09 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PowerPro Active FC9555/09 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals