1. black friday
  2. Philips PSG7040/10

Philips PSG7040/10 Black Friday deal

5/5

Philips PSG7040/10 nodig? Check snel of je deze Philips PSG7040/10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PSG7040/10.

Specificaties Philips PSG7040/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG7040/10

Omschrijving van de Philips PSG7040/10

Met de krachtige Philips PSG7040/10 stoomgenerator wordt het strijken van een grote berg wasgoed een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 8 bar en kan een stoomstoot van maar liefst 600 gram per minuut produceren. Hierdoor kun je zelfs de meest dikke stoffen moeiteloos gladstrijken in slechts één beweging. Daarnaast beschikt de PSG7040/10 over een ruim waterreservoir van 1,8 liter, waardoor je tot wel 2 uur achter elkaar kunt strijken zonder tussendoor water bij te vullen. Bovendien is deze stoomgenerator ook geschikt voor het stomen van gordijnen, doordat het strijkijzer ook verticaal gebruikt kan worden. En maak je geen zorgen over brandplekken, want het strijkijzer zorgt ervoor dat elke stof altijd met de juiste temperatuur gestreken wordt. Hierdoor hoef je jouw wasgoed niet meer te sorteren voordat je begint met strijken, wat natuurlijk enorm handig is. Met de Philips PSG7040/10 stoomgenerator wordt strijken een snelle en efficiënte klus. Dankzij de krachtige stoomdruk en het grote waterreservoir kun je moeiteloos grote hoeveelheden was wegwerken. En het feit dat je zelfs gordijnen kunt stomen, maakt deze stoomgenerator een veelzijdige keuze. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur, want het strijkijzer past deze altijd automatisch aan de stof aan. Kortom.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 600 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreuken. Dankzij de hoge stoomdruk van 8 bar strijk je zelfs dikkere stoffen heel gemakkelijk glad. Het waterreservoir is met een capaciteit van 1,8 liter relatief groot in vergelijking met andere stoomgeneratoren.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PSG7040/10

Om te bekijken of je de Philips PSG7040/10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PSG7040/10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.