Philips PSG7130/20 Black Friday deal

5/5

Philips PSG7130/20 nodig? Check snel of je deze Philips PSG7130/20 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips PSG7130/20.

Specificaties Philips PSG7130/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG7130/20

Omschrijving van de Philips PSG7130/20

De Philips PSG7130/20 is een krachtige stoomgenerator die zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijdert. Met een indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut en een continue stoomproductie van 120 gram per minuut, strijk je moeiteloos de meeste stoffen glad in één beweging. Met een ruim waterreservoir van 1,8 liter kun je tot wel 2 uur lang achter elkaar strijken zonder onderbreking. Dit betekent minder tijd besteed aan het bijvullen van water en meer tijd voor andere taken. Bovendien kun je met deze stoomgenerator ook gemakkelijk gordijnen strijken, omdat hij ook verticaal kan worden gebruikt. Een van de beste functies van de Philips PSG7130/20 is de automatische temperatuurregeling. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over brandplekken, omdat het strijkijzer ervoor zorgt dat elke stof altijd met de juiste temperatuur wordt gestreken. Dit betekent dat je jouw wasgoed niet hoeft te sorteren voordat je begint met strijken, waardoor je tijd en moeite bespaart. Met de Philips PSG7130/20 geniet je van een efficiënte en moeiteloze strijkervaring, waarbij je zelfs de meest lastige kreukels kunt aanpakken. Met zijn grote waterreservoir, verticale strijkfunctie en automatische temperatuurregeling is dit de ideale stoomgenerator voor iedereen die op zoek is naar gemak en perfect gestreken kleding en stoffen.

Pluspunten
  • Het strijkijzer past automatisch de temperatuur- en stoominstelling aan op basis van het type textiel dat je strijkt, waardoor je verschillende typen textiel achter elkaar kunt strijken. Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding stomen door verticaal te stomen. De stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • De stoomgenerator past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips PSG7130/20

Om te bekijken of je de Philips PSG7130/20 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips PSG7130/20 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals