1. Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks)

Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks) Black Friday deal

5/5

Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks) nodig? Check snel of je deze Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks).

Specificaties Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks)

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC8027/01

Omschrijving van de Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks)

De Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance stofzuigerzakken zijn de perfecte oplossing voor een grondige en efficiënte schoonmaak. Deze zakken zijn gemaakt van een 4-laags synthetisch materiaal, waardoor ze duurzamer zijn dan traditionele papieren stofzuigerzakken. Dankzij deze stevige constructie scheuren de zakken minder snel, waardoor je langer kunt genieten van een optimale zuigkracht. Naast de duurzaamheid bieden deze stofzuigerzakken ook uitstekende filtratie. Met een filtratievermogen van maar liefst 99% houden ze zelfs de fijnste stofdeeltjes tegen. Dit betekent dat je niet alleen een schone vloer krijgt, maar ook een schonere en gezondere leefomgeving. Bovendien is het verwisselen van de zakken een eenvoudig klusje. Wanneer de zak vol is, hoef je alleen maar het klepje voor de opening te schuiven en de zak wordt hermetisch afgesloten. In deze verpakking vind je maar liefst 3 XXL stofzuigerzakken van het type Philips S-Bag FC8021/05. Deze zakken passen op alle Philips, Electrolux en AEG stofzuigers met stofzak, waardoor je ze moeiteloos kunt gebruiken in combinatie met je huidige apparaat. Met de Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance stofzuigerzakken ben je verzekerd van een langdurige en krachtige prestatie, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een gezondere le.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks)

Om te bekijken of je de Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips S-Bag FC8027/01 Ultra Long Performance (3 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals