Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 Black Friday deal

5/5

Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 nodig? Check snel of je deze Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01.

Specificaties Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HF3650/01

Omschrijving van de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Met de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 krijg je een ultieme slaapervaring en een gemakkelijke start van je dag. Deze wekker simuleert een prachtige zonsondergang in de avond, waardoor je op een ontspannen manier in slaap valt. 's Ochtends word je verwelkomd met een warm geel licht dat je kamer vult, waardoor je op een natuurlijke en geleidelijke manier ontwaakt. Het licht van de wekker neemt geleidelijk in sterkte toe en verandert van kleur, waardoor je op een rustige manier uit je slaap wordt gewekt. Maar dat is niet alles, want deze wekker biedt ook ontspanningsoefeningen voor de avond. Of je nu behoefte hebt aan extra ontspanning of gewoon even wilt relaxen, het licht of geluid van de wekker pulseert en zodra je je ademhaling hierop aanpast, voel je alle spanning van je afglijden. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende rustgevende natuurgeluiden, je favoriete FM-radiozender of zelfs een nummer van je smartphone als wekgeluid. Je kunt je telefoon eenvoudig aansluiten via de aux-ingang, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek tijdens het ontwaken. Met de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 krijg je niet alleen een goede nachtrust, maar ook een verfrissende start van je dag.

Pluspunten
  • Deze wekker simuleert een realistische zonsopkomst, omdat het licht verandert van rood naar oranje en vervolgens naar geel. Deze wekker helpt je in slaap te vallen door een zonsondergang na te bootsen. De wekker heeft een USB-ingang om je telefoon op te laden.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen muziek af te spelen via Bluetooth. Je verbindt de wekker niet met een app die advies geeft voor een optimale nachtrust.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Om te bekijken of je de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals