1. Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 Black Friday deal

5/5

Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 nodig? Check snel of je deze Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01.

Specificaties Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6728/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Met de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 haal je een alles-in-één stofzuiger, kruimeldief en dweil in huis. Deze krachtige stofzuiger is voorzien van de PowerCyclone 7 motor, waarmee je tot wel 50 minuten lang kunt stofzuigen in de laagste stand. Voor vloerkleden kun je gebruik maken van de turbostand, waarin de accu tot wel 22 minuten mee gaat. Het unieke 180 graden mondstuk zorgt ervoor dat je aan zowel de voor- als zijkanten vuil op kunt zuigen, terwijl het tevens de vloer verlicht met de ingebouwde led-verlichting. Het zuiggedeelte beweegt zich naar de grond, terwijl de achterkant omhoog lift, waardoor je precies kunt zien waar het vuil zich bevindt en je in beide richtingen kunt stofzuigen. Wil je een extra grondige reiniging? Dan kun je eenvoudig het mondstuk met het geïntegreerde dweilsysteem op de stofzuiger klikken. Hiermee kun je niet alleen vuil opzuigen, maar ook direct vieze vlekken van de vloer verwijderen. En na gebruik is het schoonmaken van de microvezeldoeken een fluitje van een cent. Je kunt ze namelijk eenvoudig in de wasmachine wassen. Met de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 haal je dus niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis, maar ook een handige kruimeldief en dweil.

Pluspunten
  • Je mop en stofzuigt tegelijkertijd met de mopbevestiging. De zuigmond met LED-verlichting is aan de voor- en zijkanten open en zuigt daardoor vuil en stof aan meerdere kanten op. Met een accu van 21 volt is deze stofzuiger krachtiger dan anderen in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Na gebruik dien je het waterreservoir direct te legen en het microvezelpad te verwijderen, omdat deze nat blijft. Deze stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 80 decibel relatief veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Om te bekijken of je de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals