1. black friday
  2. Philips SpeedPro FC6722/01

Philips SpeedPro FC6722/01 Black Friday deal

5/5

Philips SpeedPro FC6722/01 nodig? Check snel of je deze Philips SpeedPro FC6722/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips SpeedPro FC6722/01.

Specificaties Philips SpeedPro FC6722/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6722/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro FC6722/01

De Philips Speedpro FC6722/01 is de ideale stofzuiger om het schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij het unieke ontwerp van het mondstuk, dat 180 graden open kan, is deze stofzuiger in staat om niet alleen vuil aan de voorkant, maar ook aan de zijkanten op te zuigen. Dit betekent dat je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken, zoals langs de plinten, kunt komen. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 30 minuten lang stofzuigen op de laagste stand. Voor het grondig reinigen van tapijten kun je eenvoudig overschakelen naar de turbostand. Zelfs onder de bank kun je zonder problemen stof verwijderen, omdat de stofzuiger volledig plat kan worden gelegd. Het stof wordt opgevangen in het stofreservoir en dankzij het anti-allergie filter worden stofdeeltjes niet door de kamer verspreid. Dit is vooral handig als je gevoelig bent voor stof en allergieën hebt. Met de Philips Speedpro FC6722/01 wordt stofzuigen een moeiteloze klus. Het innovatieve ontwerp, de krachtige prestaties en de gebruiksvriendelijke functies maken dit apparaat een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve manier om zijn huis schoon te houden.

Pluspunten
  • Omdat de zuigmond zowel aan de voorkant als aan de zijkanten stof opzuigt, ben je sneller klaar én maak je ook lastige hoekjes stofvrij. De batterij gaat 30 minuten mee op de laagste stand, dus je kunt je boven- en benedenverdieping stofzuigen. Door het anti-allergie filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt ontzettend veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. De krachtige turbostand vergt veel van de accu, gebruik deze daarom uitsluitend voor tapijten of dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips SpeedPro FC6722/01

Om te bekijken of je de Philips SpeedPro FC6722/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips SpeedPro FC6722/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.