1. black friday
  2. Philips SpeedPro FC6724/01

Philips SpeedPro FC6724/01 Black Friday deal

5/5

Philips SpeedPro FC6724/01 nodig? Check snel of je deze Philips SpeedPro FC6724/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips SpeedPro FC6724/01.

Specificaties Philips SpeedPro FC6724/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6724/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro FC6724/01

De Philips SpeedPro FC6724/01 is een stofzuiger die speciaal is ontworpen om het stofzuigen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met zijn unieke 180 graden open mondstuk neemt deze stofzuiger niet alleen stof op aan de voorkant, maar ook via de zijkanten. Dit betekent dat je gemakkelijk langs de plinten kunt zuigen, zonder dat je hoeft te bukken. Daarnaast heeft deze stofzuiger een krachtige 21,6 volt accu, waarmee je tot wel 40 minuten kunt stofzuigen op de laagste stand. De Philips SpeedPro FC6724/01 is ook uitermate geschikt voor het reinigen van vloerkleden. Met de handige turbostand kun je moeiteloos stof en vuil verwijderen, zodat je vloerkleed er weer als nieuw uitziet. En dankzij het platte ontwerp van de stofzuiger kun je zelfs onder de bank stofzuigen, zonder enige moeite. Het stof wordt opgevangen in het stofreservoir en het anti-allergie filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet door de kamer vliegen. Dit is vooral handig voor mensen die gevoelig zijn voor stof en allergieën hebben. Met de Philips SpeedPro FC6724/01 wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Met zijn slimme functies en krachtige prestaties zorgt deze stofzuiger ervoor dat jouw huis altijd schoon en stofvrij is. Dus waar wacht je nog op? Haal de Philips SpeedPro FC6724/01 vandaag nog in huis.

Pluspunten
  • Omdat de zuigmond zowel aan de voorkant als aan de zijkanten stof opzuigt, ben je sneller klaar én maak je ook lastige hoekjes stofvrij. Met een volle accu kun je 40 minuten achter elkaar stofzuigen, als je de krachtige turbostand gebruikt, is dit 20 minuten. Het is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het anti-allergie filter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. De krachtige turbostand belast de accu veel, dus gebruik deze alleen voor tapijten of dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips SpeedPro FC6724/01

Om te bekijken of je de Philips SpeedPro FC6724/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips SpeedPro FC6724/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals