1. black friday
  2. Philips SpeedPro FC6727/01

Philips SpeedPro FC6727/01 Black Friday deal

5/5

Philips SpeedPro FC6727/01 nodig? Check snel of je deze Philips SpeedPro FC6727/01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips SpeedPro FC6727/01.

Specificaties Philips SpeedPro FC6727/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6727/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro FC6727/01

De Philips Speedpro FC6727/01 biedt verschillende voordelen om het stofzuigen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het unieke mondstuk kan maar liefst 180 graden openen, waardoor het niet alleen stof aan de voorkant opneemt, maar ook via de zijkanten. Dit maakt het bijvoorbeeld veel gemakkelijker om langs de plinten te zuigen. Bovendien is de zuigmond voorzien van LED-verlichting aan de voorkant, waardoor je duidelijk kunt zien waar het stof zich bevindt. Met een volledig opgeladen 21,6 volt accu kun je tot wel 40 minuten stofzuigen op de laagste stand. Maar wanneer je een tapijt wilt reinigen, kun je eenvoudig overschakelen naar de turbostand. Daarnaast wordt de kruimelzuiger geleverd met een mini-turboborstel, waarmee je het apparaat kunt transformeren tot een krachtige tegenstander tegen dierenharen en ander grof vuil. Dit is bijzonder handig wanneer je bijvoorbeeld de achterbak van je auto wilt stofzuigen. Met de Philips Speedpro FC6727/01 wordt stofzuigen niet alleen een snelle en efficiënte taak, maar ook een moeiteloze en plezierige ervaring. Dankzij de innovatieve functies en handige accessoires is dit apparaat de ideale partner voor het schoonhouden van je huis en het gemakkelijk verwijderen van vuil, waar het zich ook bevindt.

Pluspunten
  • Doordat de zuigmond zowel aan de voorkant als aan de zijkanten stof opzuigt, maak je ook lastige hoekjes stofvrij en dankzij de LED-verlichting zie je vuil beter liggen. Met een volle accu stofzuig je 40 minuten achter elkaar, en als je de krachtige turbostand gebruikt, is dit 20 minuten. Vanwege het anti-allergie filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. De krachtige turbostand vereist veel energie van de accu, gebruik deze daarom alleen voor tapijten of dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips SpeedPro FC6727/01

Om te bekijken of je de Philips SpeedPro FC6727/01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips SpeedPro FC6727/01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.