1. Philips Stoomgenerator HI5922/30

Philips Stoomgenerator HI5922/30 Black Friday deal

5/5

Philips Stoomgenerator HI5922/30 nodig? Check snel of je deze Philips Stoomgenerator HI5922/30 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Stoomgenerator HI5922/30.

Specificaties Philips Stoomgenerator HI5922/30

Merk

Philips

Fabrikantcode

HI5922/30

Omschrijving van de Philips Stoomgenerator HI5922/30

Met de Philips Stoomgenerator HI5922/30 maak je het strijken van een berg wasgoed gemakkelijk en snel. Deze stoomgenerator produceert continu 110 gram stoom per minuut, waardoor je soepele kleding moeiteloos glad kunt strijken. Zelfs hardnekkige kreukels in stugge stoffen verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de krachtige stoomstoot van 300 gram per minuut. Het handige aan deze stoomgenerator is dat de temperatuurselectie volledig automatisch gaat. Je hoeft dus niet langer handmatig tussen verschillende temperaturen en stoffen te schakelen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over kalkaanslag, want tijdens het reinigingsprogramma wordt kalk verzameld in het handige kalkreservoir. Zodra het tijd is om dit programma uit te voeren, geeft de stoomgenerator een seintje. Op deze manier ben je altijd klaar voor je volgende strijkklus. Het is belangrijk om te weten dat een stoomgenerator niet op iedere strijkplank past. Let hier dus goed op bij het aanschaffen van dit handige apparaat. Met de Philips Stoomgenerator HI5922/30 wordt strijken een fluitje van een cent en geniet je elke keer weer van een perfect resultaat.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 300 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich in het kalkreservoir, dat je leegt na het uitvoeren van het anti-kalkprogramma. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • Met een inhoud van 1,1 liter is het waterreservoir vrij klein en is de stoomgenerator niet erg geschikt voor grote hoeveelheden wasgoed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Stoomgenerator HI5922/30

Om te bekijken of je de Philips Stoomgenerator HI5922/30 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Stoomgenerator HI5922/30 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals