1. black friday
  2. Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver Black Friday deal

5/5

Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver nodig? Check snel of je deze Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver.

Specificaties Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Merk

Philips

Fabrikantcode

HF3506/05

Omschrijving van de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Met de Philips Wake-Up Light HF3506/05 zilver maak je jouw ochtendroutine gemakkelijker, verfrissender en energieker. Deze wekker maakt gebruik van een combinatie van licht en geluid om je op een natuurlijke manier wakker te maken. De lamp straalt helder geel licht uit en kan worden ingesteld op basis van jouw persoonlijke voorkeur met behulp van 10 voorgeprogrammeerde lichtinstellingen. Zodra de wekker afgaat, duurt het ongeveer 30 minuten voordat je slaapkamer volledig verlicht is met een helderheid van 200 lux. Naast het licht kun je er ook voor kiezen om wakker te worden met het geluid van de radio. Binnen anderhalve minuut neemt het geluid langzaam toe tot het door jou geselecteerde niveau. En voor degenen die nog niet meteen uit bed kunnen nadat het alarm is afgegaan, is er een snoozeknop waarmee je het geluid elke 9 minuten kunt herhalen. Zo kun je nog even blijven liggen en rustig ontwaken. De Philips Wake-Up Light HF3506/05 zilver is niet alleen een wekker, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Het strakke zilveren design past perfect bij elke interieurstijl. Daarnaast heeft deze wekker een handige touch-interface waarmee je eenvoudig de instellingen kunt aanpassen. Kortom, met de Philips Wake-Up Light HF3506/05 zilver begin je elke dag op een natuurlijke en energieke manier.

Pluspunten
  • Je kunt de helderheid van het display zelf instellen, zodat het licht nooit te fel is. Met de FM-tuner kun je wakker worden met je favoriete radiostation.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om meerdere wektijden in te stellen, dus jouw partner heeft een eigen wekker nodig. De simulatie is minder realistisch dan bij andere wekkers, omdat deze wekker alleen gele verlichting gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Om te bekijken of je de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.