Philips XB9154/09 Black Friday deal

5/5

Philips XB9154/09 nodig? Check snel of je deze Philips XB9154/09 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Philips XB9154/09.

Specificaties Philips XB9154/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

XB9154/09

Omschrijving van de Philips XB9154/09

De Philips 9000-serie XB9154/09 is een revolutionaire stofzuiger die geen zakken nodig heeft en is uitgerust met een geavanceerde multi-cycloontechnologie. Hierdoor behoudt hij zijn zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol raakt. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor mensen met een stofallergie en is voorzien van een anti-allergie filter. Zo kun je genieten van een schone en gezonde omgeving zonder je zorgen te maken over allergenen. Naast deze geweldige functies wordt de Philips XB9154/09 geleverd met verschillende accessoires om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. De turboborstel is ideaal voor het verwijderen van dierenharen en het reinigen van tapijten. Met de geïntegreerde kierenzuigmond en meubelborstel kun je moeiteloos alle lastige hoekjes en meubels stofvrij maken. Of je nu stof op je plinten of bank ziet liggen, met deze handige accessoires kost het je geen enkele moeite om ze op te zuigen. Met de Philips 9000-serie XB9154/09 haal je een hoogwaardige stofzuiger in huis die niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook zorgt voor een gezondere leefomgeving. Maak je geen zorgen meer over allergieën en geniet van een grondige en moeiteloze schoonmaakervaring.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. => Geschikt voor het verwijderen van dierenharen en reinigen van grof tapijt, dankzij de meegeleverde turboborstel. Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, hierdoor hoef je niet te bukken. => Met deze stofzuiger kun je eenvoudig bedienen via het handvat, wat betekent dat je niet hoeft te bukken. Dankzij het speciale anti allergie filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. => Uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie, dankzij het speciale anti-allergie filter.

Minpunten
  • Komt niet met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. Deze stofzuiger veroorzaakt zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Philips XB9154/09

Om te bekijken of je de Philips XB9154/09 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Philips XB9154/09 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals