Qlima D 210 Black Friday deal

5/5

Qlima D 210 nodig? Check snel of je deze Qlima D 210 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Qlima D 210.

Specificaties Qlima D 210

Merk

Qlima

Fabrikantcode

8713508781389

Omschrijving van de Qlima D 210

Met de Qlima D 210 hoef je je geen zorgen meer te maken over beslagen ramen en muffe geurtjes in een ruimte tot wel 24 vierkante meter. Deze indrukwekkende luchtontvochtiger stelt je in staat om het gewenste vochtigheidsniveau in te stellen tussen de 30% en 90%. Zodra de gewenste vochtigheid is bereikt, stopt de ontvochtiger automatisch met werken, waardoor je energie bespaart. De Qlima D 210 heeft een waterreservoir met een capaciteit van maar liefst 2 liter. Hierdoor kan de ontvochtiger grote hoeveelheden water opvangen. Wanneer het reservoir vol is, schakelt de ontvochtiger automatisch uit om overstromingen te voorkomen. Dit zorgt voor een veilige en zorgeloze ervaring. Maar als je geen zin hebt om telkens het waterreservoir te legen, kun je ook een condensafvoerslang aansluiten op het apparaat. Hierdoor voert de ontvochtiger het water continu af en hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het reservoir. Met de Qlima D 210 wordt het creëren van een gezonde en comfortabele leefomgeving een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar het gewenste vochtigheidsniveau in te stellen en de ontvochtiger doet de rest. Geniet van schone lucht, voorkom beslagen ramen en ervaar een frisse geur in elke ruimte tot wel 24 vierkante meter.

Pluspunten
  • Je hoeft geen zorgen te maken dat het waterreservoir overstroomt, want je ontvangt een melding wanneer het vol is en dan schakelt het zichzelf uit. Dankzij de wieltjes kun je deze ontvochtiger eenvoudig verplaatsen naar een andere kamer.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je de condensafvoerslang altijd naar een afvoerput leiden die lager ligt. Deze luchtontvochtiger presteert minder goed bij lage temperaturen, dus is minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Qlima D 210

Om te bekijken of je de Qlima D 210 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Qlima D 210 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals