1. Qlima D620

Qlima D620 Black Friday deal

5/5

Qlima D620 nodig? Check snel of je deze Qlima D620 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Qlima D620.

Specificaties Qlima D620

Merk

Qlima

Fabrikantcode

8713508776064

Omschrijving van de Qlima D620

Met de Qlima D620 haal je een krachtige luchtontvochtiger in huis die perfect is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dankzij de waterbestendige buitenkant kun je hem veilig in de buurt van water plaatsen, zonder je zorgen te maken over eventuele waterschade. Deze handige ontvochtiger heeft een waterreservoir van maar liefst 4 liter, waardoor je niet constant het reservoir hoeft te legen. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Sluit dan de meegeleverde condensafvoer aan en het apparaat voert het water direct af naar de afvoerput. De Qlima D620 werkt het beste in licht verwarmde ruimtes en is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of kelder plaatst, hij zorgt altijd voor een aangenaam klimaat. In de slaapkamer kun je zelfs de nachtmodus inschakelen, zodat je niet gestoord wordt door het licht van het display. En maak je geen zorgen over overstromingen, want zodra het waterreservoir vol is, schakelt de ontvochtiger zichzelf automatisch uit. Met de Qlima D620 geniet je dus altijd van een comfortabele en vochtvrije omgeving, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met een waterreservoir van 4 liter hoef je minder vaak het reservoir te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij de meegeleverde condensafvoerslang voer je het water continu af. Deze luchtontvochtiger beschikt over een krachtige ventilator met een maximale luchtstroom van 160 m³ per uur.

Minpunten
  • Deze luchtontvochtiger presteert minder goed bij lage temperaturen, daarom is hij minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Qlima D620

Om te bekijken of je de Qlima D620 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Qlima D620 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals