1. black friday
  2. Qlima D630P Smart

Qlima D630P Smart Black Friday deal

5/5

Qlima D630P Smart nodig? Check snel of je deze Qlima D630P Smart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Qlima D630P Smart.

Specificaties Qlima D630P Smart

Merk

Qlima

Fabrikantcode

D630PS

Omschrijving van de Qlima D630P Smart

De Qlima D630P Smart luchtontvochtiger is de perfecte oplossing voor het reguleren van het vochtgehalte in je huis of kantoor. Met deze slimme luchtontvochtiger kun je gemakkelijk op afstand bedienen door middel van de bijbehorende smartphone app. Dit betekent dat je hem alvast kunt inschakelen, zelfs als je niet thuis bent. Met een bereik van maar liefst 60 vierkante meter is deze luchtontvochtiger geschikt voor elke ruimte in je huis of kantoor. Dankzij het grote waterreservoir van 6 liter hoef je hem niet vaak te legen. En als het reservoir vol is, geeft de ontvochtiger je een handige melding. Wil je het nog eenvoudiger maken? Sluit dan de meegeleverde condensafvoerslang aan op de ontvochtiger en laat het vocht direct afvoeren. Met de Qlima D630P Smart luchtontvochtiger geniet je niet alleen van een comfortabele leefomgeving, maar ook van het gemak van draadloze bediening. Het is de ideale oplossing om overtollig vocht te bestrijden en de luchtkwaliteit in je huis of kantoor te verbeteren.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent. Met een capaciteit van 6 liter hoef je het waterreservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij het signaal van de ontvochtiger weet je precies wanneer je het waterreservoir moet legen.

Minpunten
  • Om het water weg te laten lopen, moet je de condensafvoerslang altijd naar een lager gelegen afvoerput leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Qlima D630P Smart

Om te bekijken of je de Qlima D630P Smart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Qlima D630P Smart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.