1. black friday
  2. Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack Black Friday deal

5/5

Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack nodig? Check snel of je deze Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack.

Specificaties Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD2SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Breid je Ring Alarm uit met de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack. Deze nieuwe generatie van de Ring Alarm Contactsensor (2nd Gen) is nog compacter en efficiënter dan zijn voorganger. Met twee batterijen gaat deze sensor langer mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterijen. Bevestig eenvoudig de sensor op een raamkozijn of deur, en je ontvangt direct een melding via het alarm wanneer deze geopend wordt. Je hebt volledige controle over de instellingen: kies of je een geluidssignaal in huis wilt laten afgaan of dat je liever een melding op je smartphone ontvangt. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke indringers. Om van deze uitbreiding te kunnen genieten, heb je een Ring basisstation nodig. Vergeet niet dat het alarm alleen afgaat wanneer het via het bedieningspaneel is ingeschakeld. Met de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke toevoeging aan je Ring Alarm systeem in huis. Bescherm je huis en geniet van gemoedsrust, wetende dat je altijd op de hoogte bent van verdachte activiteiten.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Om te bekijken of je de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.