Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4K11SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Het Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor is de ideale oplossing om je huis te beveiligen. Met deze 5-delige set ben je verzekerd van optimale bescherming. Het systeem bestaat uit een basisstation en diverse sensoren, die je eenvoudig koppelt aan de Ring app op je telefoon. Via deze app ontvang je directe meldingen zodra een sensor verdachte activiteiten detecteert. Een van de voordelen van dit alarmsysteem is de noodaccu van 24 uur. Zelfs bij stroomuitval blijft het systeem operationeel en beschermt het je huis. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de optionele mobiele back-up, voor het geval dat je wifi niet werkt. Het pakket bevat naast het basisstation ook een bedieningspaneel, contactsensor, bewegingsdetector en signaalversterker van de tweede generatie. Wil je het systeem uitbreiden? Geen probleem! Met extra sensoren maak je je beveiligingssysteem nog completer. Bovendien kun je andere Ring apparaten, zoals beveiligingscamera's en de Ring deurbel, moeiteloos integreren. Houd er rekening mee dat voor geassisteerde bewaking een Ring Protect Plus abonnement vereist is. Na een proefperiode van 30 dagen kost dit abonnement €10,- per maand. Met dit abonnement geniet je van extra voordelen en kun je optimaal gebruik maken van alle functies van het Ring Alarmsysteem. Waar wacht je nog op? Beveilig je huis vandaag nog met het Ring Alarmsysteem met 1.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden verbonden met Amazon Alexa. Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem werkt 24 uur na een stroomstoring.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om live te kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals