Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem beveilig je moeiteloos een kleinere woning. Deze complete set bevat het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 2 bewegingssensoren en 1 magneetcontact. Het magneetcontact is ideaal om direct een melding te ontvangen wanneer er een raam of deur geopend wordt. Dankzij de ingebouwde noodaccu van 24 uur blijft het systeem zelfs werken bij stroomuitval. En als de wifi om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is, kun je altijd nog gebruikmaken van de optionele mobiele back-up. Wil je jouw alarmsysteem uitbreiden? Geen probleem! Het Ring alarmsysteem is eenvoudig uit te breiden met extra sensoren. Daarnaast kun je ook andere Ring apparaten in jouw huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo creëer je een compleet beveiligingssysteem dat perfect past bij jouw specifieke behoeften. Met het Ring alarmsysteem ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare beveiliging van jouw woning. Waar wacht je nog op? Bescherm jouw huis met de Ring alarmsysteem en geniet van een gerust gevoel, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Wanneer het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem houdt het 24 uur vol na stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct mee te kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je een vast bedrag per maand. Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct te kunnen zien wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te benutten, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals