1. black friday
  2. Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem zorg je ervoor dat je middelgrote woning goed beveiligd is. Deze complete set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, 3 bewegingssensoren en 1 magneetcontact. Het magneetcontact is ideaal om direct een melding te ontvangen wanneer een raam of deur geopend wordt. Zelfs als de stroom uitvalt, blijft het alarmsysteem nog 24 uur lang werken dankzij de noodaccu. En als je geen wifi hebt, kun je altijd nog gebruik maken van de optionele mobiele back-up. Dit alarmsysteem biedt niet alleen basisbeveiliging, maar je kunt het ook eenvoudig uitbreiden met extra sensoren. Zo kun je jouw woning volledig aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Daarnaast is het mogelijk om andere Ring apparaten, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel, te koppelen aan dit systeem. Op die manier creëer je een geïntegreerd en efficiënt beveiligingssysteem voor jouw huis. Met het Ring alarmsysteem ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om jouw woning te beschermen.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je meteen een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem blijft 24 uur werken na stroomuitval. Je kunt het alarmsysteem koppelen aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te kunnen gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.