1. Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem beveilig je op efficiënte wijze een middelgrote woning tegen potentiële inbraken. Deze complete set omvat het basisstation, een signaalversterker voor een nog groter bereik, 4 bewegingssensoren en 1 magneetcontact. Het gebruik van de magneetcontacten stelt je in staat om direct een melding te ontvangen wanneer een raam of deur geopend wordt. Bovendien beschikt het systeem over een noodaccu met een capaciteit van 24 uur, zodat het blijft werken zelfs als de stroom uitvalt. En als de wifi-verbinding niet meer functioneert, kun je altijd nog gebruikmaken van de optionele mobiele back-up. Daarnaast biedt dit alarmsysteem de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je jouw woning op maat kunt beveiligen. Bovendien kun je andere Ring-apparaten in je huis integreren, zoals beveiligingscamera's of de Ring-deurbel. Zo creëer je een geïntegreerd en compleet beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen. Met het Ring alarmsysteem geniet je van gemoedsrust, wetende dat je huis optimaal beveiligd is, zowel wanneer je thuis bent als wanneer je afwezig bent.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te kunnen gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals