1. black friday
  2. Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Beveilig jouw kleinere woning met het Ring alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor. Deze complete set bestaat uit het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, één bewegingssensor en 2 magneetcontacten. Met de magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur opent, zodat je altijd op de hoogte bent van mogelijke indringers. Het Ring alarmsysteem is voorzien van een noodaccu die tot wel 24 uur meegaat, waardoor het systeem blijft werken zelfs als de stroom uitvalt. Daarnaast biedt het systeem ook een optionele mobiele back-up voor het geval de wifi niet meer functioneert. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een betrouwbare beveiliging. Wil je het alarmsysteem uitbreiden? Geen probleem! Met het Ring alarmsysteem kun je eenvoudig extra sensoren toevoegen. Daarnaast kun je ook andere Ring apparaten in jouw huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Op deze manier creëer je een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem dat jouw huis optimaal beschermt.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring app op je smartphone. Na een stroomuitval kan de back-up batterij van het systeem 24 uur lang nog steeds werken. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct mee te kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je een vast bedrag per maand. Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct te kunnen zien wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 1 bewegingssensor wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.