1. Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem is de ideale oplossing om een middelgrote woning te beveiligen. Naast het basisstation bevat de set ook een signaalversterker om een beter bereik te garanderen. Daarnaast zijn er 2 bewegingssensoren en 2 magneetcontacten inbegrepen. Met behulp van deze magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur wordt geopend. Een van de grote voordelen van dit systeem is de noodaccu met een capaciteit van 24 uur. Hierdoor blijft het alarmsysteem functioneren, zelfs als de stroom uitvalt. Bovendien is er een optionele mobiele back-up beschikbaar voor het geval de wifi niet meer werkt. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid met extra sensoren, zodat je het volledig kunt afstemmen op jouw behoeften. Daarnaast is het mogelijk om andere Ring apparaten in jouw huis te koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Met dit uitgebreide Ring alarmsysteem ben je verzekerd van optimale beveiliging van jouw woning. De combinatie van bewegingssensoren, magneetcontacten en de mogelijkheid om het systeem verder uit te breiden, zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van mogelijke indringers. Daarnaast biedt de noodaccu en optionele mobiele back-up extra gemoedsrust, zodat je zelfs tijdens stroomuitval of wifi-problemen kunt rekenen op de werking van het alarmsysteem. Investeer in de veilig.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem een beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stoomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera zodat je direct kunt meekijken wat er thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te benutten, is een stabiel wifi-netwerk vereist en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals