Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem beveilig je moeiteloos je middelgrote woning. Deze complete set bestaat uit het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 3 bewegingssensoren en 2 magneetcontacten. Met behulp van de magneetcontacten ontvang je direct een melding zodra een raam of deur open gaat, waardoor je altijd op de hoogte bent van mogelijke indringers. Wat dit alarmsysteem extra betrouwbaar maakt, is de noodaccu met een capaciteit van 24 uur. Hierdoor blijft het systeem gewoon functioneren, zelfs als de stroom uitvalt. Bovendien kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up wanneer de wifi niet beschikbaar is. Hierdoor blijft je woning altijd goed beschermd, ongeacht de omstandigheden. Een ander voordeel van dit Ring alarmsysteem is dat je het eenvoudig kunt uitbreiden met extra sensoren. Zo kun je het systeem volledig afstemmen op jouw specifieke wensen en behoeften. Daarnaast is het mogelijk om andere Ring apparaten in je huis te koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Hiermee creëer je een geïntegreerd en uiterst effectief beveiligingssysteem voor je woning.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring app op je smartphone. De reservebatterij van het systeem functioneert gedurende 24 uur na een stroomstoring. Je kunt het alarmsysteem koppelen aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt bekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Voor een optimale gebruik van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals