Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem is de perfecte keuze om een middelgrote woning te beveiligen. De set bevat niet alleen het basisstation, maar ook een handige signaalversterker voor een beter bereik. Daarnaast krijg je maar liefst 4 bewegingssensoren en 2 magneetcontacten, zodat je elke hoek van je huis kunt beschermen. De magneetcontacten zijn een geweldige toevoeging, omdat je direct een melding ontvangt zodra een raam of deur wordt geopend. Zo ben je altijd op de hoogte van eventuele indringers. Bovendien heeft dit alarmsysteem een handige noodaccu die tot 24 uur meegaat, waardoor het systeem blijft werken, zelfs als de stroom uitvalt. En als de wifi niet meer werkt, kun je altijd vertrouwen op de optionele mobiele back-up. Wil je je alarmsysteem nog verder uitbreiden? Dat kan gemakkelijk met extra sensoren. Bovendien kun je andere Ring apparaten in je huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo heb je een volledig beveiligingssysteem dat perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct te kunnen zien wat er thuis gebeurt. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist en dient er maandelijks een vast bedrag betaald te worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals