1. black friday
  2. Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime

Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime

Met het Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime ben jij verzekerd van maximale veiligheid en gemak in jouw huis. Dit uitgebreide alarmsysteem werkt naadloos samen met de slimme deurbel en de Chime via de handige Ring app. Zodra het alarmsysteem onraad detecteert, wordt de video deurbel automatisch geactiveerd. Dankzij de meldingen via de Ring app heb jij real-time toegang tot live beelden van jouw voordeur, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Naast de uitstekende beveiligingsfuncties, zorgt de Chime ervoor dat je geen enkele alarmmelding mist. Deze handige accessoire geeft een geluidssignaal af wanneer het alarm afgaat. Ook wanneer iemand aanbelt, ontvang je direct een melding in de Ring app en wordt de Chime binnenshuis geactiveerd. Het alarmsysteem is voorzien van een noodaccu met een levensduur van 24 uur, zodat je zelfs tijdens stroomuitval beschermd blijft. Bij de Ring Alarmset ontvang je een compleet pakket met een basisstation en diverse accessoires, waaronder een bedieningspaneel, contactsensor, bewegingsdetector en signaalversterker. Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor slechts € 3,99 per maand geniet jij van alle voordelen en extra functionaliteiten van dit geavanceerde alarmsysteem.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Met de Full HD resolutie van de deurbel kun je duidelijk zien wie er voor je deur staat. Je sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, waardoor je nooit een batterij hoeft op te laden.

Minpunten
  • Het is slechts mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect-abonnement. Voor een optimale werking van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 2 sensoren + Video Doorbell Wired + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.