1. black friday
  2. Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD2SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Met het Ring alarmsysteem + 2 extra magneetcontacten zorg je ervoor dat je middelgrote woning goed beveiligd is. Deze set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, een bewegingssensor en maar liefst 3 contactsensoren. Met behulp van deze contactsensoren ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur geopend wordt. Zelfs als de stroom uitvalt, blijft het systeem nog 24 uur lang functioneren dankzij de noodaccu. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de optionele mobiele back-up als de wifi-verbinding niet meer werkt. Je kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden met extra sensoren en bovendien kun je andere Ring apparaten in je huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Met dit Ring alarmsysteem hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis. De 2 extra magneetcontacten zorgen ervoor dat je nog meer deuren en ramen kunt beveiligen, zodat indringers geen kans maken. De bewegingssensor detecteert elke verdachte beweging in je woning en stuurt direct een melding naar je smartphone. Op deze manier kun je altijd direct actie ondernemen, waar je ook bent. De noodaccu zorgt ervoor dat het alarmsysteem blijft werken, zelfs als er een stroomstoring is. En als de wifi-verbinding wegvalt, kun je vertrouwen op de optionele mobiele back-up om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden blijft met je alarmsysteem. Met.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Zodra het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem gaat 24 uur mee na een stroomuitval.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct mee te kijken met wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.