Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem is perfect voor het beveiligen van een ruime woning. Met deze complete set ben je er zeker van dat je huis altijd goed beschermd is. Het systeem bestaat uit het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 3 bewegingssensoren en 3 magneetcontacten. Door gebruik te maken van de magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur wordt geopend. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt en kun je snel actie ondernemen indien nodig. Wat dit alarmsysteem extra betrouwbaar maakt, is de ingebouwde noodaccu van 24 uur. Hierdoor blijft het systeem gewoon functioneren, zelfs als de stroom uitvalt. Daarnaast is er ook een optionele mobiele back-up beschikbaar voor het geval dat de wifi niet meer werkt. Zo ben je altijd verbonden met je alarmsysteem en kun je met een gerust hart je huis verlaten. Een groot voordeel van dit Ring alarmsysteem is dat je het eenvoudig kunt uitbreiden met extra sensoren. Zo kun je het systeem volledig afstemmen op jouw specifieke behoeften en de grootte van je huis. Daarnaast kun je ook andere Ring apparaten in je huis koppelen aan dit alarmsysteem, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Op deze manier creëer je een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring-app op je smartphone. Na een stroomuitval blijft de back-up batterij van het systeem gedurende 24 uur werken. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct mee te kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals