1. black friday
  2. Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem is de perfecte keuze om een grote woning te beveiligen. Met het basisstation, de signaalversterker, 4 bewegingssensoren en 3 magneetcontacten ben je verzekerd van een uitgebreide beveiliging. De magneetcontacten zijn ontworpen om direct een melding te sturen zodra een raam of deur geopend wordt. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke indringers. Dit alarmsysteem is ook voorzien van een noodaccu die tot wel 24 uur meegaat, zodat zelfs bij stroomuitval je huis beschermd blijft. En als de wifi niet meer werkt, kun je altijd vertrouwen op de optionele mobiele back-up. Je kunt het systeem bovendien gemakkelijk uitbreiden met extra sensoren, zodat je elke hoek van je woning kunt beveiligen. Daarnaast kun je andere Ring apparaten in je huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel, om een nog veiligere omgeving te creëren. Met dit Ring alarmsysteem kun je met een gerust hart genieten van je woning, wetende dat je altijd beschermd bent.

Pluspunten
  • Wanneer het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem functioneert gedurende 24 uur bij stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat géén beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt. Voor een optimale werking van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je een vast bedrag per maand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.