1. Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Met het Ring alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor kun je jouw middelgrote woning op een veilige manier beschermen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt, namelijk het basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, één bewegingssensor en 4 magneetcontacten. De magneetcontacten zijn ideaal om direct een melding te ontvangen wanneer een raam of deur opent. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke indringers. Wat dit systeem nog aantrekkelijker maakt, is dat het is uitgerust met een noodaccu van 24 uur. Dit betekent dat zelfs als de stroom uitvalt, het alarmsysteem blijft werken en je huis veilig blijft. Daarnaast is er ook een optionele mobiele back-up beschikbaar, voor het geval dat jouw wifi niet meer functioneert. Zo ben je altijd beschermd, ongeacht de omstandigheden. Naast de krachtige beveiligingsfuncties kun je dit systeem eenvoudig uitbreiden met extra sensoren. Hierdoor kun je het alarmsysteem aanpassen aan jouw specifieke behoeften en kun je elke hoek van jouw woning beschermen. Bovendien kun je andere Ring apparaten in jouw huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Op deze manier creëer je een volledig geïntegreerd en slim beveiligingssysteem dat jouw huis optimaal beschermt.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem werkt 24 uur lang na een stroomstoring. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals