1. Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem ben je verzekerd van optimale beveiliging voor je middelgrote woning. Deze complete set bestaat uit het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 2 bewegingssensoren en 4 magneetcontacten. Met behulp van de magneetcontacten ontvang je direct een melding op je smartphone wanneer een raam of deur wordt geopend. Zo ben je altijd op de hoogte van verdachte activiteiten in je huis. Wat dit alarmsysteem extra betrouwbaar maakt, is de noodaccu met een levensduur van 24 uur. Zelfs bij stroomuitval blijft het systeem operationeel en beschermt het je huis. Daarnaast biedt het optionele mobiele back-up systeem een extra zekerheid wanneer de wifi-verbinding niet naar behoren werkt. Met de eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden kun je het systeem aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Voeg extra sensoren toe voor een nog uitgebreidere beveiliging en koppel moeiteloos andere Ring apparaten in je huis, zoals beveiligingscamera's of de bekende Ring deurbel. Met het Ring alarmsysteem hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis. Geniet van gemoedsrust en laat je woning optimaal beveiligd zijn, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem blijft 24 uur werken na stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket omvat geen beveiligingscamera om direct te bekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals