Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem is de perfecte keuze voor het beveiligen van een groot huis. Met deze complete set hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je woning. De set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, 4 bewegingssensoren en 4 magneetcontacten. Door gebruik te maken van de magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur wordt geopend. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van dit alarmsysteem is de noodaccu. Deze accu heeft een capaciteit van 24 uur, waardoor het systeem blijft functioneren, zelfs als de stroom uitvalt. Daarnaast is er ook een optionele mobiele back-up beschikbaar voor het geval dat de wifi niet werkt. Dit zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft met je alarmsysteem, ongeacht de omstandigheden. Het mooie van dit Ring alarmsysteem is dat het eenvoudig kan worden uitgebreid met extra sensoren. Op deze manier kun je het systeem aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huis. Bovendien is het ook mogelijk om andere Ring apparaten, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel, te koppelen met het alarmsysteem. Zo creëer je een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem voor jouw huis. Met de Ring alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren geniet je van gemoedsrust en een veilige leefomgeving.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft gedurende 24 uur werken na een stroomstoring. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct mee te kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je een vast bedrag per maand. Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt meekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Voor een optimale gebruik van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals