Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Met de Ring Alarm Beveiligingsset 7-delig hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Deze set omvat de tweede generatie van het Ring Alarm, samen met een Stick Up Camera Battery. Of je nu binnen of buiten bent, deze camera zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Het alarm bestaat uit een basisstation en verschillende sensoren, die je eenvoudig kunt koppelen aan de Ring app op je telefoon. Via deze app ontvang je direct meldingen wanneer de camera of een sensor onraad detecteert. Dankzij de ingebouwde noodaccu van 24 uur blijft het alarmsysteem zelfs werken tijdens een stroomstoring. En mocht je wifi ook uitvallen, dan kun je altijd nog gebruik maken van de optionele mobiele back-up. Dit pakket bevat een scala aan accessoires, waaronder een bedieningspaneel, 2 contactsensoren, 2 bewegingsdetectoren en een signaalversterker. En als je jouw systeem wilt uitbreiden, is dat een fluitje van een cent met extra sensoren. Maak je echter geen zorgen over de opslag van je beelden, want deze kun je veilig bewaren in de cloud tegen een vast maandelijks bedrag. Het enige wat je nodig hebt om van alle geweldige opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement. Voor slechts € 3,99 per maand ben je verzekerd van optimale gemoedsrust en veiligheid.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Als het alarmsysteem of de IP-camera beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur lang werken na een stroomstoring.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het noodzakelijk om een abonnement te nemen. Voor een optimale werking van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals