1. black friday
  2. Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Met het Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene ben je verzekerd van een uitgebreide beveiligingsoplossing voor je huis. Deze 7-delige set bevat het tweede generatie Ring Alarm, een Ring Stick Up Camera Battery voor zowel binnen als buiten en een krachtige buitensirene. Met het alarm systeem kan je eenvoudig je huis beveiligen door het basisstation te koppelen met verschillende sensoren via de handige Ring app op je telefoon. Zo ontvang je directe meldingen op je telefoon wanneer de camera of een van de sensoren onraad detecteert. Het Ring Alarmsysteem heeft ook een ingebouwde noodaccu waarmee het systeem tot wel 24 uur blijft werken, zelfs tijdens een stroomstoring. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de optionele mobiele back-up, voor het geval dat je wifi niet meer werkt. Met deze set ontvang je een bedieningspaneel, 2 contactsensoren, 2 bewegingsdetectoren, een buitensirene en een handige signaalversterker. Het systeem is bovendien eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je je beveiligingssysteem naar wens kunt aanpassen. Om alle opties van het Ring Alarmsysteem te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement nodig. Voor slechts € 3,99 per maand kan je genieten van alle voordelen die het abonnement biedt. Je kunt dan ook beelden veilig opslaan in de cloud. Met het Ring Alarmsysteem.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan gekoppeld worden aan Amazon Alexa. Als het alarmsysteem of de IP camera beweging detecteert, ontvang je meteen een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft gedurende 24 uur werken na een stroomstoring.

Minpunten
  • Je moet een abonnement afsluiten om je videobeelden te kunnen opslaan en later te kunnen bekijken. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.