Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP7-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Dit Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell is een complete beveiligingsoplossing voor jouw huis. Het bevat de tweede generatie van het Ring Alarm, een Ring Stick Up Cam Battery en de Ring Video Doorbell Gen. 2. Met de camera kun je zowel binnen als buiten je huis beveiligen. Het alarm bestaat uit een basisstation en verschillende sensoren die je eenvoudig kunt koppelen aan de Ring app op je telefoon. Via de app ontvang je directe meldingen als de camera, deurbel of een sensor onraad detecteert. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er bij jou thuis gebeurt, waar je ook bent. Het systeem heeft een noodaccu van 24 uur, waardoor het blijft functioneren tijdens stroomuitval. Daarnaast kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up als de wifi niet meer werkt. Dit pakket bevat verschillende accessoires, waaronder een bedieningspaneel, contactsensoren, bewegingsdetectoren en een signaalversterker. Je kunt het systeem eenvoudig uitbreiden met extra sensoren om zo je hele huis te beveiligen. Met de Ring Video Doorbell kun je niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar ook met hen praten via de app. De beelden kun je opslaan in de cloud tegen een vast maandelijks bedrag. Let op: voor alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden verbonden met Amazon Alexa. Als het alarmsysteem, de IP-camera of deurbel beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring.

Minpunten
  • Je hebt een abonnement nodig om je videobeelden te bewaren en later opnieuw te bekijken. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals